BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’VAN 27 APRIL.

BOEKBESPREKING

THRILLER

De auteur is Linda van Rijn en de titel is; CIAO BELLA en heeft 256 blz.

Sanne en Hugo hebben een paar jaar geleden de camping Ciao Bella aan het Gardameer in Italië overgenomen. Na een intensieve verbouwing loopt de camping prima. Met hun kinderen genieten ze van de zon, en hebben ze een aantal vrienden gemaakt. Zo geeft de Nederlandse Helena yogalessen aan campinggasten, en kunnen Sanne en Helena het goed vinden evenals hun kinderen. Op een nacht wordt Sanne gebeld door Helena die in paniek is. De vader van haar zoontje is plotseling opgedoken, en ze hebben ruzie gehad. Als Sanne bij Helena komt, treft ze die bloedend aan. Wat er precies is gebeurd blijft vaag. Maar dan komt de politie langs en stelt Sanne vragen die ze niet kan beantwoorden…

THEMABOEK

De auteur is Splinter Chabot en de titel is; ALS DE HEMEL GENOEG RUIMTE HEEFT en heeft 576 blz.

De twee vrienden Magnus en Elias gaan samen op reis. Hun route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Stap voor stap wandelen we met ze mee langs zes verschillende plekken; Het Dorp, Het Bos, Het Klooster, De Stad, Het Woud en De Berg. We leren hoe deze twee jongens naar zichzelf kijken, hoe ze de wereld en hun eigen levens zien. Dit is een verhaal over vrijheid, leven en absolute, onvoorwaardelijke vriendschap.

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

HISTORISCH DRAMA met als titel; DIE WANNSEE KONFERENZ.

In de morgen van 20 januari 1942 is er aan de oevers van de Wannsee een conferentie met vooraanstaande leden van het naziregime. Nazileider Reinhard Heydrich bespreekt daar hoe de systematische massamoord op miljoenen Joden kan worden georganiseerd.

Dit Historisch drama is tot stand gekomen naar notulen en authentieke bronnen over een onthutsende bijeenkomst die de aanzet geeft tot de uitvoering van de Holocaust.

DRAMA met als titel BELFAST.

Belfast 1969.

Buddy groeit op met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren 60.

Hij is de zoon van een gepassioneerd echtpaar uit de arbeidersklasse die betrokken raken bij de ongeregeldheden in Belfast.

Voor meer trailers en info kijk je op; www.c-cinema.nl

Donderdag 28 april is er om 20.15 uur in de Utopiazaal van het Markland College te Oudenbosch een Drama te zien, genaamd: NINJABABY.

De 23 jarige Rakel deelt een woning met een vriendin en leven er onbezorgd op los. Rakel leeft van het tekenen van strip. Ze is regelmatig op feestjes, waarna ze met veel drank op een onenightstand heeft. Dan blijkt ze zwanger van een los contact, moeder worden is ze niet van plan maar abortus ook niet. Toch zal ze moeten kiezen tussen haar vertrouwde leventje en de door haar omgedoopte Ninjababy.

Voor meer info kijk je op; www.filmtheaterfanfare.nl

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…