Aanpassing oversteekplaats Sportpark De Molenberg

De oversteekplaats ter hoogte van sportpark De Molenberg in Rucphen krijgt een aanpassing. De gebruikers van het sportpark kunnen na de aanpassing op een veilige manier de oversteek maken. Het gebied wordt ingericht als 30-km zone.

Wat verandert er?
Er komt één veilige oversteek voor fietsers en voetgangers ten westen van het sportpark. De parkeerplaats direct tegen het sportpark komt te vervallen. Hiervoor in de plaats komt een groenstrook. In de nieuwe situatie kunnen gebruikers van het sportpark vanaf het sportpark alleen via de oversteek naar het fietspad of naar de parkeerplaats tegenover het sportpark (en vice versa).

Parkeerplaats ook veiliger
Ook de parkeerplaats tegenover het sportpark wordt op sommige onderdelen aangepast. Doel hiervan is om ook het gebruik van de parkeerplaats veiliger te maken. De ingang van de parkeerplaats komt aan de Expeditieweg. De aanrijroute naar de parkeerplaats gaat via de Industriestraat en Expeditieweg.

De veranderingen zijn gedaan op verzoek en in overleg met de gebruikers, waaronder Radio Rucphen FM, alsmede de bewoner van het sportpark.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…