ACTIES IN ROOSENDAAL TEGEN VUURWERKOVERLAST.

We zijn vrijdagavond rond 18.30 uur in Roosendaal begonnen om mensen preventief te fouilleren en vervoermiddelen en bagage te onderzoeken. De controles gebeuren ‘zonder aanzien des persoons’. Hierbij werden op de Lindenburg en de Lodewijkdonk drie mensen gearresteerd voor het niet tonen van een identiteitsbewijs, overtredingen van de noodverordening en het witwassen. Ook werden twee busjes in beslag genomen.
(1/3)
Twee van hen kregen tevens een gebiedsverbod. Ook diverse verdachten, welke de afgelopen dagen werden aangehouden, kregen namens de burgemeester een gebiedsverbod om te voorkomen dat zij weer de openbare orde kunnen verstoren. Zij mogen gedurende 14 dagen niet meer in het gebied komen. Zaterdag voerden we ook weer twee zogenaamde stopgesprekken, omdat deze mannen via hun social media-accounts opruiende teksten hadden gepost. (2/3)
Het doel van de gesprekken is het kenbaar maken dat we weten wie er achter deze accounts zitten en laten merken dat we dit niet tolereren.
De gemeente Roosendaal heeft vrijdagavond diverse matrixborden langs openbare wegen geplaatst, waarbij ongewenste lieden wordt opgeroepen om weg te blijven.
Bron: politie Roosendaal.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…