ADVIES OP MAAT VOOR WAJONGERS OVER WETSWIJZIGING.

Medewerkers van het Informatiepunt Wajong beantwoorden al sinds oktober 2020 vragen over de veranderingen in de Wajong en geven advies op maat. ‘Deze drie maanden waren een opstartfase, maar er bleek zoveel behoefte dat we direct vol aan de bak konden,’ aldus Illya Soffer, directeur Ieder(in), belangenorganisatie voor mensen met een beperking en chronische ziekte.

(1/3)
Wat zijn de gevolgen als ik overstap naar de Wajong 2010? Kan ik studeren met een Wajong 2015? Geldt er ook een garantiebedrag voor ZZP’ers? De Wajong is sinds 1 januari 2021 op een aantal punten veranderd. Deze verandering heet ‘de vereenvoudiging van de Wajong’, maar toch blijft de Wajong nog steeds behoorlijk ingewikkeld.

(2/3)
Ieder(in) is een onafhankelijke belangen behartiger en kan mensen helpen zonder een ander belang, dan het belang van de Wajonger zelf. Daarom voert Ieder(in) het Informatie punt Wajong uit. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ondersteunt het informatiepunt met informatie en subsidie. Informatie op informatiepuntwajong.nl of als per email bereikbaar: wajong@iederin.nl of 085 400 70 22.
Bron: Iederin. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…