ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN KBO RUCPHEN.

De Algemene Ledenvergadering van onze KBO-afdeling vond plaats op zaterdag middag 26 september. De zaal van café &quote;het Trefpunt&quote; was in deze moeilijke corona tijd geheel gevuld conform RIVM-richtlijnen. Voorzitter Elly Konings heette alle aanwezigen een hartelijk welkom. Zij en de overige bestuursleden waren blij verrast dat er zoveel leden aanwezig waren.

(1/3)
Het verslag van de vergadering 23 februari 2019 werd zonder op-/aanmerkingen goedgekeurd en vastgesteld. Middels digitale presentatie werd er teruggeblikt op de activiteiten in het jaar 2019. Aansluitend werd, het financieel verslag over 2019 en de begroting 2020 behandeld goedgekeurd en vastgesteld. De penningmeester werd decharge voor het gevoerde beleid verleend.

(2/3)
De voorzitter was periodiek aftredend en herkiesbaar. Zij werd unaniem herkozen als voorzitter van KBO-afdeling Rucphen. Tijdens de pauze werd het 50-jarig bruidspaar Johan en Lieske de Jong hartelijk gefeliciteerd en werd er namens het bestuur een attentie aangeboden. Na het ontspanningsgedeelte sloot de voorzitter deze geslaagde middag met een dankwoord af.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…