ANDRÉ KUIPERS PLANT LAATSTE BLOEMBOLLEN.

Alle 7 miljoen bloembollen zijn geplant in Keukenhof. Elke lente staan in Keukenhof gedurende 8 weken miljoenen voorjaars bloembollen in bloei in een park van 32 hectare en het aftellen naar de opening op 20 maart 2021 is begonnen! André Kuipers hielp vandaag een handje mee en heeft zijn eigen ‘Andre Kuipers’ tulp geplant. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei.

(1/3)
André Kuipers zag de aarde tijdens zijn ruimtereis vanuit de lucht. De Bollenstreek valt op door de prachtig gekleurde bloembollenvelden. Door het delen van een satellietfoto van de bollenvelden en Keukenhof konden de volgers van Kuipers op Instagram in het voorjaar van 2020 genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen.

(2/3)
Keukenhof kijkt vol vertrouwen vooruit naar 2021”, aldus Bart Siemerink, directeur van Keukenhof. In het voorjaar staat Keukenhof weer prachtig in bloei. Het is bijzonder om de kleurrijke Bollenstreek op satellietbeelden te zien en we kunnen niet wachten om het park weer aan bezoekers te laten zien. En die bezoekers zien een park dat net zo mooi is of zelfs nog mooier dan voorgaande jaren.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Commercial - Brasserie DNA Rucphen

Laden...

Laden

Laden…