BEWUSTERE VERKEERSDEELNAME DOOR VERKEERSCHECK.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is er opnieuw in geslaagd een grote organisatie te mobiliseren voor het belang van verkeersveiligheid. Dit keer betreft het Univé. Door een bewuste en gefocuste verkeersdeelname is iedere verkeers deelnemer direct in staat bij te dragen aan het verminderen van het aantal verkeers slachtoffers en het menselijk leed dat daarachter schuil gaat.

(1/3)
Thema’s waarop beide partners de samenwerking inrichten zijn ‘buurt participatie’ en ‘rijden zonder afleiding’. VVN ziet bedrijven als een onmisbare schakel om het verkeer veiliger te maken en werkt met het aantrekken van UnivĂ© nu met ruim veertig grote en middelgrote organisaties samen. De verbintenis tussen Veilig Verkeer Nederland en UnivĂ© geldt voor een periode van twee jaar.

(2/3)
Overtuigen van gedragsverandering Het partnership met VVN is voor UnivĂ© een logische vervolgstap op weg naar meer verkeersveiligheid en een groter verkeersbewustzijn. UnivĂ© was al ambassadeur van ‘Samen Richting Nul Verkeersslachtoffers’, de veelzeggende verkeerscampagne. Daartoe werd al eerder zonder gebruik een convenant getekend dat deelname aan het verkeer of afleiding van mobiele telefonie als norm stelt.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…