BIBLIOTHEKEN HELPEN BIJ DE CORONAMELDER-APP.

Al meer dan 3,2 miljoen mensen hebben de CoronaMelder-app gedownload. De app informeert je als je mogelijk bent besmet met het coronavirus. Zo kun je voor komen dat je onbewust een ander besmet. Als je het installeren van de app lastig vindt, kun je in de meeste bibliotheken hulp krijgen. Op de website van jouw plaatselijke bibliotheek zie je welke vestigingen meedoen.

(1/3)
De ervaren vrijwilligers helpen je met alle plezier en geduld bij het stap voor stap installeren van de app. Zo kan iedereen met een geschikte telefoon CoronaMelder downloaden. Het gebruik van de app is altijd vrijwillig. In de meeste Nederlandse gemeentes zijn er bibliotheken die hulp bieden bij het installeren van Corona Melder. Je kan ook de DigiHulplijn bellen op 0800-1508.

(2/3)
De DigiHulplijn is elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. De ervaren vrijwilligers helpen je met alle plezier en geduld bij het stap voor stap installeren van de app. Ze kunnen je ook helpen met het gebruik van je Voor vragen over de app zelf, kun je ook gratis bellen met de medewerkers van de Helpdesk CoronaMelder op 0800-1280. Deze helpdesk is elke dag geopend van 8:00 tot 20:00 uur.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…