Boek- en filmbesprekingen in de laatste Koffiepauze Met Ria van 2 februari 2022

Hieronder vind je de wekelijkse boekbesprekingen uit de allerlaatste uitzending van Koffiepauze Met Ria van woensdagmorgen 2 februari 2022, uitgezonden tussen 9 en 11 uur.

UITZENDING GEMIST
Om de uitzending terug te luisteren, ga naar >>> Radio / Programma Gemist en klik bij “Koffiepauze Met Ria” op 9.00 uur (1e uur) of 10.00 uur (2e uur).

BOEKBESPREKING

GEDICHTEN EN KORTE VERHALEN
De auteur is Moon en de titel is; ZOETE ZILTE ZOENEN. Het boek heeft 200 pagina’s.
Moon is het pseudoniem van Moon Hoenderdos. Ze is in 1966 geboren in Haarlem en heeft 3 kinderen, 2 zoons en een (schoon)dochter. Haar huidige werk bestaat uit heerlijke ambachtelijke zoete lekkernijen verkopen op markten. Als ze daar in weer en wind staat stromen de gedichten door haar hoofd. Het is duidelijk in de titel en voelbaar in de gedichten, dat haar leven bestaat uit zoeken naar de juiste balans tussen het grootste geluk en het verwerken van verdriet.

COLUMNS OVER GELUK
De auteur is Mary van Duuren en de titel is; EEN WERELD VOL WONDEREN. Het boek heeft 238 pagina’s.
We bevinden ons momenteel in een periode waarbij we wat meer optimisme kunnen gebruiken. Het is tijd om verbinding te maken, niet alleen met jezelf maar ook met anderen. Er is zoveel moois te ontdekken, deze wereld is veel groter en mooier dan je denkt. Dus ga mee op een inspirerende reis met deze ongecensureerde columns die eerlijk en open, recht vanuit het hart zijn geschreven.

SPELTHERAPIE VOOR KINDEREN
De auteurs zijn Eva van Asperen en Richard Hattink en de titel is; FLUX EN DE STEEN. Het boek heeft 36 pagina’s.
Flux houdt heel veel van zijn vader. Wanneer hij hoort dat zijn papa niet meer beter wordt en doodgaat, staat zijn wereld op zijn kop. In dit verhaal maken kinderen kennis met een lotgenootje, waarvan een ouder komt te overlijden. De doe-ideeën aan het einde van het verhaal geven kinderen de mogelijkheid om op een speelse manier bezig te zijn met de verlieservaring en de bijbehorende emoties, gedachten en gevoelens. Naast het boek is Flux ook verkrijgbaar in de vorm van een knuffel.
Voor meer informatie over deze 3 boeken kijk je op >>> www.adoremi.nl

FILMBESPREKING
De volgende films zijn te zien in de bioscopen; Cine-Service Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

KOMISCHE FAMILIEFILM
Met als titel; MONSTER FAMELY 2.

ANIMATIE/FAMILIEFILM
Met als titel; SING 2.

ACTIEFILM
Met als titel; THE MATRIX RESURRECTIONS.
In deze film keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Mr. Anderson moet er weer voor kiezen het witte konijn te volgen. Als Thomas of Neo iets geleerd hebben, dan is het wel dat keuzevrijheid, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet allang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Een déjà vu.

ROMANTISCHE KOMEDIE
Met als titel; THE HATING GAME.
Haten lijkt verwarrend veel op verliefd zijn. Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar, maar ze zitten wel de hele dag tegenover elkaar als assistenten van twee CEO’s van een uitgeverij. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen. Dit word al bijna een routine tót ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los.

ACTIEFILM
Met als titel; THE KING’S MAN.

DRAMA
Met als titel; DRIJFZAND.
Voor meer informatie en trailers kijk je op >>> www.c-cinema.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 23 juli 2024

Last on air:
16:47 Tommy Roe with Sheila (02:01)
16:49 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 4 (00:03)
16:49 Danny Vera & Vaya Condios with No What Ifs (03:51)

Now on air:

John Spencer with Dans Nu De Rock And Roll

Next on air:
16:55 Belinda & Jose with Nieuwe Sokken (03:11)
16:58 Doris D & The Pins with Shine Up (03:00)
17:01 Bob Vrieling with Prikkebeen (02:54)

Laden...

Laden

Laden…