BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ 2 MAART.

BOEKBESPREKING

2 jeugdboeken deze week omdat het vakantie is.

AVONTURENBOEK

De auteur is John Flanagan en de titel is; DE GRIJZE JAGER. DE VLUCHT UIT FALAISE en heeft 272 blz. Dit is deel 16 uit de John Flanagan serie.

Will en Maddie zijn gevangenen van de op macht beluste baron Lassigny, die ook de prins heeft ontvoerd. Kunnen ze ontsnappen, de prins bevrijden en hem veilig thuis brengen? De baron speelt een vuil spelletje en de prins berust in zijn lot. Maar dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek, en blijkt dat Grijze jagers nog niet zo gemakkelijk opgeven, hoe onmogelijk de missie ook lijkt.

JEUGDTHRILLER

De auteur is Elvin Post en de titel is; GEEN WEG TERUG en heeft 256 blz.

Wat zou jij doen als je een tas met 80.000 euro vindt? Wanneer Eva en haar vriendinnen Anna, Fleur

en Kim midden in de nacht na een schoolfeest naar huis fietsen, zien ze een auto met geopende portieren op de weg staan. Ernaast liggen 2 mannen in een plas bloed. Eva wil de politie bellen als

Fleur de tas met geld ziet in de auto. Hoewel Eva en Anna er geen goed gevoel bij hebben neemt Fleur de tas mee. Maar dan blijkt dat een van de mannen nog leeft, en hij hoort bij een groep zware criminelen…

boekbespreking

 

FILMBESPREKING

De volgende film is te bekijken in de bioscopen: Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

ACTIE/MISDAAD met als titel; THE BATMAN.

Het is verkiezingsjaar in Gotham City. Kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur, dat bij elk van hen een raadsel achterlaat aan The Batman. Het wordt dus Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is.

WESTERN/DRAMA met als titel; THE POWER OF THE DOG.

De vrijgezelle broers Phil en George Burbank zijn welgestelde landeigenaren uit Montana. De een is geleerd, de ander een alleskunner en beiden worden alom gerespecteerd. Na de dood van de lokale arts, groeien diens weduwe Rose en George naar elkaar toe en trouwen in het geheim. Hierdoor komt de loyaliteit tussen de broers op de helling te staan.

Voor meer info en trailers kijk je op; www.c-cinema.nl

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…