BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 13 APRIL.

BOEKBESPREKING

LITERAIRE ROMAN

De auteur is Douglas Stuart en de titel is; MUNGO en heeft 400 blz.                                                      De protestantse Mungo en de katholieke James leven in de gevaarlijke buitenwijken van Glasgow. Ze zouden vijanden moeten zijn, maar hun vriendschap verandert langzaam in liefde. Mungo moet er alles aan doen om deze gevaarlijke liefde geheim te houden, vooral voor zijn broer Hamish, een meedogenloze bendeleider. Dan stuurt Mungo’s moeder hem met twee onbekenden op een kampeertrip die zijn leven voorgoed verandert. Vindt hij de moed en kracht terug te keren, en is er een toekomst voor Mungo en James?

PSYCHOLOGISCHE THRILLER

De auteur is Charles den Tex en de titel is: DE REPAIR CLUB en heeft 384 blz.                              John Antink is ex-chef van de geheime dienst. Nu hij met pensioen is runt hij samen met een paar vrienden een Repair Club, waar ze defecte apparaten herstellen. Op een dag staat er een man voor zijn neus met een kapotte typemachine, een pistool en een opdracht. Die opdracht brengt John in één klap terug naar de tijd dat hij geheim agent was in Oost-Duitsland. Hij beseft dat hij jaren geleden een fout heeft gemaakt, waardoor zijn zorgvuldig opgebouwde leven op instorten staat. En hoe herstel je de grootste fout in je leven: verraad?

BERICHT

Op donderdag 21 april om 20.15 uur is de leukste komedie van het seizoen te zien in De Nobelaer te Etten-Leur. In HARRY NEEMT DE BENEN laat Jon van Eerd zich van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harry weer in de meest onmogelijke situaties. Voor meer informatie kijk je op: https://www.pretpakhuis.nl/harrieneemtdebenen

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

THRILLER met als titel; THE NORTHMAN.

In dit heroïsch actie-epos gaat een jonge Vikingprins op missie om de moord op zijn vader te wreken.

DOCUMENTAIRE met als titel; LOUIS De totale mens achter een ongekend voetbalfenomeen.

In deze film wordt terug gekeken op hoogte- en dieptepunten uit het kleurrijke leven van Louis van Gaal, een van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft, én de man over wie iedereen een mening heeft. Drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd tijdens werk- en privémomenten. Zo is er een compleet beeld ontstaan over het fenomeen van Gaal.

MUZIEK/OPERA met als titel; LA TRAVIATA.

In een glamoureuze en oppervlakkige samenleving, offert de rijke en bekende courtisane Violetta alles op voor de liefde.

DRAMA met als titel; HAUTE COUTURE.

FAMILIEFILM met als titel; DE PIRATEN VAN HIERNAAST: DE NINJA’S VAN DE OVERKANT.

Voor meer trailers en info kijk je op; www.c-cinema.nl

In de Utopiazaal van het Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731AA te Oudenbosch, speelt donderdag 14 april om 20.15 uur de volgende film: BELFAST.

Vanuit het gezichtspunt van de negenjarige protestantse Buddy, beleven we het bestaan binnen de arbeidersklasse aan het eind van de jaren ’60 in Belfast met de grote sociale onrust van die tijd. Deze film ontvouwt zich als een kruising tussen een drama en een familieportret, waarin de sociaalpolitieke strubbelingen als decor fungeren.

Voor meer informatie kijk je op: www.filmtheaterfanfare.nl

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…