BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 20 APRIL.

BOEKBESPREKING

KINDER-JEUGDBOEK vanaf 10 jaar.

De auteur is Amy Suijkerbuijk en de titel is; STRALEND – Het mysterie van Xanthes dromen – De stenen cirkel, en heeft 206 blz.

Xanthe heeft al haar hele leven het gevoel dat er iets ontbreekt, en ook haar dromen stellen haar voortdurend voor raadsels. Onverwacht botsen haar droomwereld en echte wereld: ze vindt een bijzonder boek in de kelder. Als ze de inhoud van het boek boven haar bed hangt, gebeuren er onverklaarbare dingen. Xanthe besluit hulp in te roepen om uit te zoeken wat er aan de hand is, én om uit te sluiten dat ze niet gek geworden is. Zouden ze dan eindelijk antwoordt vinden op de vraag wat Xanthe al die tijd zo heeft gemist?

Dit is een boek van Amy Suijkerbuijk uit Sprundel, die altijd al de droom had schrijfster te worden.

Voor meer info over dit boek kijk je op; https://amysuijkerbuijk.nl

KINDERBOEK vanaf 5 jaar.

De auteur is Hanneke de Zoete en de titel is; DE ZOETE ZUSJES HOUDEN VAN HOLLAND en heeft 96 blz.

Saar moet een spreekbeurt houden op school. Alle kinderen krijgen een bijzonder land toegewezen, maar Saar krijgt Nederland. Wat moet ze daar nou over vertellen, ze wonen er toch zelf, en iedereen weet toch alles al? maar tijdens een rondreis met de hele familie ontdekken de zusjes Saar en Janna dat Nederland toch wel heel bijzondere plekken heeft, die zelfs zó beroemd zijn dat mensen van over de hele wereld ernaar komen kijken.

boekbespreking

BERICHT

Op donderdag 21 april om 20.15 uur is de leukste komedie van het seizoen te zien in de Nobelaer te Etten-Leur. In HARRY NEEMT DE BENEN laat Jon van Eerd zich van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harry weer in de meest onmogelijke situaties. Voor meer informatie kijk je op: https://www.pretpakhuis.nl/harrieneemtdebenen

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

KOMEDIE met als titel; COSTA!!

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap…met al deze ingrediënten is Costa dé ultieme zomerse feelgoodfilm, waarin Anna met haar nieuwe vrienden alles op alles zet om          The Battle of the Bars te winnen.

ACTIE/KOMEDIE met als titel; THE ONBEARABLE WEIGHT OF MASSIVE TALENT.

In deze actie komedie speelt Nicolas Cage…Nicolas Cage.

Werkloos en op de rand van een financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om het aanbod van 1 miljoen dollar te accepteren en de verjaardag van superfan Javi bij te wonen. Het feest is op Mallorca, eenmaal daar aangekomen blijkt Javi hoofdverdachte te zijn in een groot CIA-onderzoek.

DRAMA met als titel; MADRES PARALELAS.

ANIMATIE/FAMILIEFILM met titel; 2 KLEINE KLEUTERTJES: EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN.

Voor meer trailers en info kijk je op; www.c-cinema.nl

Donderdag 21 april is er om 20.15 uur in de Utopiazaal van het Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731AA te Oudenbosch een film te zien.

DRAMA met als titel C’MON C’MON.

Dit is een empathische, in zwart-wit geschoten roadtrip over het verwerken van persoonlijke trauma’s en een ode aan de generatie van de toekomst.

Voor meer informatie kijk je op; www.filmtheaterfanfare.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…