BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 23 FEBRUARI.

WAARGEBEURD VERHAAL

De auteur is Bente van de Wouw en de titel is; ONDERWEG Op weg naar Santiago, op zoek naar mezelf en heeft 256 blz.

Er is iets magisch aan breken in duizend stukjes. Want nu die scherven aan je voeten liggen, zijn je armen vrij om te bewegen. Zo staat Bente aan de start van haar pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Er waren veel dingen die ze niet aan had zien komen zoals de burn-out, en ook de lege kledingkast van haar jeugdliefde in hun huis kwam als een verrassing. De donkerte in zichzelf had ze niet verwacht, en dat het licht langzaam weer ging branden al helemaal niet. Tijdens deze prachtig geschreven loodzware 800 km lange voettocht door Spanje leert ze haar angst te omarmen.

PSYCHOLOGISCHE THRILLER

De auteur is Karen Rose en de titel is; UIT DE SCHADUW en heeft 576 blz.

De dove tiener Michael en zijn vijfjarig broertje zijn getuige van de moord op hun gewelddadige stiefvader. Ze slaan op de vlucht en komen terecht bij dokter Dani Novak. Zij is vloeiend in gebarentaal, dus verteld Michael haar hun levensverhaal. Dan blijkt de seriemoordenaar hen op het spoor te zijn, en hoe bescherm je jezelf tegen een gevaar dat je niet aan hoort komen…

FILMBESPREKING

De volgende film is te bekijken in de bioscopen: Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

DRAMA met als titel; UN MONDE.

Nora gaat naar de basisschool en wordt geconfronteerd met pesten waarvan haar oudere broer Abel het slachtoffer is. Haar broer vraagt haar erover te zwijgen, terwijl haar vader haar juist aanspoort te reageren. Ze wil er graag bij horen, maar raakt verstrikt in een loyaliteitsconflict. Een meeslepende duik, op de hoogte van een kind, in de wereld van school.

Voor meer info en trailers kijk je op; www.c-cinema.nl

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Next on air:

Laden...

Laden

Laden…