BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 25 MEI.

BOEKBESPREKING

WAARGEBEURD VERHAAL

De auteur is Lieke Hester en de titel is; HET KAN OOK NOOIT NORMAAL belevenissen van een hoofdagent, en dit boek heeft 320 blz.

Een zakkenroller aanhouden, een lichaam zoeken in een donkere woning, iemand slecht nieuws brengen, een reanimatie uitvoeren of een uit de hand gelopen ruzie sussen: Lieke doet het allemaal en soms zelfs op dezelfde dag. Lieke Hester is hoofdagent bij politiebureau Burgwallen in Amsterdam. Ze blogt en vlogt, haalt graag ijskoffie in Amsterdam-Noord en is gek op de reuring van de wallen. Ze doet een boekje open over haar leven als agent met inspirerende, beangstigende, spannende en grappige verhalen. Het is een ode aan haar werk, haar dappere collega’s en alle hulpverleners.

THRILLER

De auteur is Sam Holland en de titel is; DE ECHOMAN en heeft 352 blz.

Jessica Ambrose is op de vlucht. Ze wordt verdacht van het in brand steken van haar huis, waarbij haar echtgenoot is overleden en haar dochtertje zwaargewond is. Ze krijgt hulp van rechercheur Nate Griffin die overtuigd is van haar onschuld. Wanneer er meer moorden en verdachte zaken plaatsvinden, ontdekken ze een link tussen de misdaden. Iemand kopieert moordmethoden van bekende seriemoordenaars uit de geschiedenis. Ze openen de jacht op een dader die ze “de Echoman” noemen, en zijn vastberaden hem te stoppen. Maar de Echoman maakt zich alweer op voor een nieuw meesterwerk…

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

DRAMA met als titel; DE SON VIVANT. alleen te zien in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Benjamin is een mislukte acteur die dramadocent is. Er wordt een ernstige vorm van kanker bij hem vastgesteld, maar hij wil er niets over horen tot frustratie van zijn moeder Crystal. Ze bijt zich vast in herstel van haar zoon. Na verschillende second opinions melden moeder en zoon zich bij de onorthodoxe kankerkliniek van dokter Edde, een vriendelijke man die met behulp van muziek, vrolijke stropdassen en een bevlogen verplegingsteam zijn patiënten probeert te verzoenen met het onvermijdelijke. De patiënten worden begeleid bij het loslaten van het leven, hoe moeilijk dat ook is.

MUSICAL met als titel; WEST SIDE STORY.

De nieuwste verfilming van het klassieke verhaal West Side Story dat zich afspeelt in 1957 in New York, waarin heftige rivaliteit en jeugdige liefde een grote rol speelt.

ROMANTISCHE KOMEDIE met als titel; FOODIES.

DRAMA met als titel; DOWNTON ABBEY.

Voor meer trailers en info kijk je op; www.c-cinema.nl

In de Utopiazaal van het Markland College, Pagnevaartweg 7 te Oudenbosch is op donderdag 26 mei om 20.15 uur de film; DOWNTON ABBEY: A NEW ERA te zien.

Het is 1928 en een drukte van belang in Downton Abbey. Familie en personeel willen allemaal aanwezig zijn bij het huwelijk van Tom Branson en Miss Lucy Smith, de dochter van Lady Bagshow. En dit is nog maar het begin van een prachtig (zij het verzonnen) geschiedenis van Downton Abbey.

Voor meer info en trailers kijk je op www.filmtheaterfanfare.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 25 juni 2024

Last on air:
08:09 Canned Heat with Goin' Up The Country (02:46)
08:12 Jingle with Promo Goudzoekers (00:08)
08:12 Raymond Van Het Groenewoud with Cha Cha Cha (02:50)

Now on air:

Traveling Wilburys (Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne, Roy Orbison, and Tom Petty) with Last Night

Next on air:
08:19 Queen with Fat Bottomed Girls (03:08)
08:22 J-Jingle with Sweeper werk auto thuis altijd nieuws altijd muziek 2 (00:14)
08:22 Saco & Liz Beekman with You Cannot Have It All (02:01)

Laden...

Laden

Laden…