BOTSING TUSSEN BEDRIJFSBUS EN SCOOTER.

Op de kruising Molenstraat/Leemstraat in Zegge gebeurde woensdagmiddag een aanrijding tussen een scooter en een bedrijfsbus. De bestuurder van de bus (45 jaar, Wouw) reed over de Leemstraat en was halverwege de kruising toen de scooterrijder ineens op zijn bus klapte. De scooter kwam hard ten val, de bestuurder liep vervolgens weg van de plek van het ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Zowel de bus als de scooter raakten beschadigd. (1/3)
De bestuurder van het busje belde de politie en gaf het signalement van de scooterrijder door. Agenten werden opgeroepen om te gaan kijken op de kruising. Op het Keuls veld, even verderop, troffen agenten een jongeman die voldeed aan het opgegeven signalement. Zij spraken de jongen aan en namen hem mee naar de plek waar het ongeval had plaatsgevonden. De jongen bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
(2/3)
De scooter waarop hij had gereden stond geregistreerd als zijnde gestolen. De jongen (16 jaar, Zevenbergen) bleek niet in orde. Hij had verwondingen opgelopen en moest met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. De scooter is door de politie in beslag genomen en wordt onderzocht. De bestuurder van de bedrijfsbus heeft aangifte gedaan van het verlaten van een ongevalsplaats.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…