BRAM,THOM EN DANI WINNAARS URVOICE JEUGDPRIJS 2020.

De jaarlijkse vrijwilligersavond kon niet doorgaan, maar de URvoice jeugdprijs werd dit jaar toch uitgereikt. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt aan een jonge vrijwilliger in de leeftijd van 13 tot 28 jaar uit de gemeente Rucphen.
Er waren dit jaar 4 nominaties. Lisanne Vergouwen werd genomineerd voor haar inzet bij Fanfare de Eendracht. Speciaal voor jou dag Rucphen nomineerde Naomi de Bruijn. (1/3)
Dit jaar werd voor het eerst een groep jonge vrijwilligers genomineerd. Het jeugdbestuur van Rodeo Ruiters, bestaande uit Nicky en Joyce Franken, June Reynaert, Maerle van Helvoirt, Liv en Sterre Martens en Evy Boeren, werd genomineerd. Ook werden de jeugdvrijwilligers bij het Jeugdhonk, Bram van der Linden, Thom Lazeroms en Dani de Weert, voorgedragen door Dorpswerk Sprundel.
Afgelopen weekend was de prijsuitreiking. (2/3)
URvoice ging langs alle genomineerden met een taart. Aan presentator Bagiyo van der Leemputte was de eer om de prijs en cheque van € 250 uit te reiken. Bram, Thom en Dani werden de winnaars van 2020. In dit Coronajaar organiseerden zij voor de eerste keer de Sprundelse Strandspelen. Dit werd een groot succes. De jury die de prijs uitreikte complimenteerde het trio hiermee.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…