CADEAUTJE VOOR IERDEREEN VAN 15 TOT EN MET 20 JAAR.

Thuiszitten in de schoolvakantie? Dat was niet waar onze jongeren naar uitkeken. Daarom hebben we een cadeautje voor iedereen van 15 tot en met 20 jaar. Met een ticket voor Maria’s eeuwige villa verandert je kamer thuis in een spannende escaperoom. Waar je met een groep van 2 tot maximaal 8 vrienden weer uit moet ontsnappen.
Wacht even. Maximaal 8 vrienden? Jawel! Je speelt het spel -op afstand- met elkaar.
(1/3)
Dat doe je via de videochat van Microsoft Teams, Skype, Google Meet, Discord of Zoom. Ontsnappen duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Maar je mag tussendoor ook stoppen en later verder spelen. Dat kan makkelijk, omdat je online speelt. Mia staat met de vreemde, oude brief in haar handen. Ze voelt… een sterke aantrekkingskracht. Ze kijkt op naar de mystieke villa voor haar. Zou zíj het zijn die dit honderdzestig jaar oude geheim kan oplossen. (2/3)
Stap in Mia’s schoenen en ontrafel het mysterie van Maria’s Eeuwige Villa. Woon je in onze gemeente en ben je in de leeftijd van 15 tot en met 20 jaar? Stel dan je eigen escapeteam samen en meld je tot 24 december aan via www.rucphen.nl/escaperoom. Een team bestaat uit 2 tot 8 personen van 15 jaar en ouder. Dat kunnen je vrienden zijn, maar ook familie – waar ze ook wonen. Na je aanmelding krijg je van ons een spelcode en spelregels.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…