CHAPEL CONCERTS EEN CADEAUTJE VOOR BREDA.

De Gemeente Breda ondersteunt een unieke samenwerking tussen media platform InBreda, restaurant Ingenhousz en artistiek adviseur Jos Schroevers. Samen komen zij met een‘cadeautje’ aan Breda. Maar de Chapel Concerts zijn meteen ook een geweldig platform voor musici in deze bijzondere tijden. De reeks concerten wordt op 19 en 20 december uitgezonden via een livestream van de social-media kanalen van InBreda.
(1/3)
Op zaterdag 19 december is het podium gereserveerd voor ensembles uit de stad zoals de Nieuwe Veste Big Band, de kooracademie Breda en het symfonisch Collectief Breda. Als klap op de vuurpijl hebben we het duo Teus Nobel en Vincent Houdijk als afsluiting kunnen boeken op deze dag. Op zondag 20 december staan talenten van de Classic Young Masters centraal met onder andere de jonge saxofonist Julian van der Linden en harpiste Inge van Grinsven. (2/3)
Ook te gast zijn de Bredase DJ DINA van Diest en Naomi Adriaansz, zij zullen in een creatieve improvisatie sessie met de musici van Classic Young Masters laten zien dat verschillende stijlen uitstekend bij elkaar passen. Gewoon te zien en te horen in je eigen huis. Wanneer: Zaterdag 19 december vanaf 13.00 uur)
Zondag 20 december vanaf 14.00 uur.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…