COLLEGE SLUIT PAND AMBACHTENSTRAAT OUDENBOSCH.

Op zaterdag 14 november hebben Boa’s van de gemeente Halderberge na meldingen van omwonenden een controle uitgevoerd bij een bedrijf aan de Ambachtenstraat in Oudenbosch. In overleg met de huurder is het pand dat weekend gesloten zodat de gemeente daarna het pand verder kon contoleren op o.a. brandveiligheid, het bouwbesluit en het niet voldoen aan het bestemmingsplan.

(1/3)
Burgemeester Bernd Roks:” Bij de nadere controle door onze toezichthouder is geconstateerd dat de elektriciteitsvoorziening niet op orde is. Daarom is besloten het pand en perceel voor langere tijd te sluiten. Het was onverantwoord om mensen daar te laten verblijven. De elektriciteit moet eerst in orde worden gebracht voor het pand weer open kan.

(2/3)
De huurder ziet om naar een andere parkeergelegenheid voor de vrachtwagens. De melding die aanleiding gaf tot de controle op 14 november betrof het niet naleven van de corona-maatregelen door de vele mensen die zouden over nachten in het bedrijfspand. Bij de controle zijn 18 mensen aangetroffen. Zij hebben allemaal een bekeuring gehad vanwege het onvoldoende afstand houden.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…