CORONA UPDATE 13 NOVEMBER2020.

Het aantal besmettingen met Covid-19 in de gemeente Rucphen bedraagt thans 733. Dit aantal bevat het aantal besmettingen vanaf de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Al vrij snel na de uitbraak van het coronavirus in Nederland, hebben we via onder meer posters in de openbare ruimte aandacht gevraagd voor het opvolgen van de corona maatregelen. We stimuleren hiermee positief gedrag.

(1/3)
Het blijkt dat vooral jongeren moeite hebben om de maatregelen op te volgen. Daarom hebben we nu posters waarin we jongeren aanspreken. Deze posters komen onder meer te hangen in het Munikken heidecollege in Rucphen. Het kabinet heeft op dinsdag 3 november tijdelijke extra maatregelen aangekondigd bovenop de maatregelen van de gedeeltelijke lockdown. Deze extra maatregelen zijn ingegaan op 4 tot 18 november. (2/3)
Dit weekend komt Sinterklaas in Nederland aan. Vanwege corona kunnen we de Sint nu niet massaal welkom heten in onze kernen. We willen Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk laten weten, dat we blij zijn dat ze er zijn. Daarom kunnen kinderen een tekening maken voor Sinterklaas en deze online insturen via de website van het Sinterklaasjournaal.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…