Corso Academie 5 gaat starten

Zundert – In de tweede helft van september gaat de vijfde Corso Academie van start. Een uniek leertraject, geleid door vrijwilligers die dit om de drie jaar aanbieden. Om de twee weken is er op woensdagavond (19:30 tot 22:00 uur) een vol programma. Je maakt hierin kennis met elkaar en leert over verschillende facetten die horen bij het ontwerpen van een corsowagen.
Tijdens de cursus word je door verschillende ontwerpers of corsokenners uitgedaagd, leer je tekenen, ideeën bedenken, maquette bouwen en presenteren. De helft van de cursusavonden wordt besteed aan het leren van nieuwe technieken. De andere helft leert je om je eigen ideeën uit te werken. Eind mei 2020 wordt de Corso Academie afgerond, zodat je begin juni een vorm van een (corso)examen kunt doen. De Corso Academie is leuk, gezellig, spannend en nuttig ineen!
Je leeftijd of de mate waarin je ervaring hebt met het ontwerpen doet er niet zoveel toe. Iedereen van veertien jaar en ouder is welkom op de Corso Academie.

Kosten en aanmelden
De kosten voor materialen en cursuskosten zijn zestig euro. De Corso Academie wordt gegeven in het Corsocentrum aan de Industrieweg in Zundert. Opgeven kan tijdens de maquette feesten in Cultuurcentrum De Schroef. We starten als we tien deelnemers hebben en kunnen maximaal vijftien deelnemers begeleiden.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel dan naar 06-23709972.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…