CULTUURFONDS NOORD BRABANT.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is voor vechter van een samenleving waarin cultuur en natuur mensen verbinden en verrijken. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd. We nodigen particulieren, stichtingen en bedrijven uit om ook een bijdrage te leveren, in geld, tijd of kennis. Zo versterken we cultuur en natuur ook voor de volgende generaties.
(1/3)
Het bestuur is zeer onder de indruk van het provinciale initiatief ‘Brabants Kloosterleven’ waarmee het klooster leven een breder publiek krijgt en de kloosters recreatief worden ontsloten. Roman- en toneelschrijver Marijke Schermer dompelt zich daarvoor in oktober 2020 een week onder in het kloosterleven in Oosterhout. Het initiatief krijgt hiervoor een bijdrage van €10.000 om het project uit te voeren.
(2/3)
Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft in het derde kwartaal van 2020 €132.606 euro toegekend aan 35 natuur- en cultuurprojecten Het initiatief komt van literaire organisatie Tilt uit Tilburg dat hiervoor een bijdrage krijgt van €10.000 om het project uit te voeren. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant is een van de twaalf provinciale afdelingen.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jean Knipping - Dans Met Mij Tot Morgenvroeg

Laden...

Laden

Laden…