DE HORECA IS ONDERDEEL VAN DE OPLOSSING.

KHN wil dat de beperking van de sluitingstijden en het aantal personen wordt teruggedraaid. Onze broek zakt af als we de rijen voor de supermarkt en nachtwinkel zien staan om 22.15 uur van gasten die vervolgens naar huis gaan om daar met z’n allen verder te drinken. Welk probleem hebben we dan opgelost door de horeca eerder dicht te gooien?” aldus Willemsen.

(1/3)
Mensen houden tenslotte de behoefte om elkaar te zien. In de horeca gebeurt dat volgens de regels, op een veilige manier, daar is toezicht. In de privésfeer – zoals blijkt uit de berichten van afgelopen weekend – niet. Als huiskamer van de samenleving bieden wij juist een omgeving waar men op een veilige en verantwoorde manier kan samenkomen.

(2/3)
Bij alle horecaondernemers staat de volksgezondheid op nummer 1. Zij hebben vanaf de eerste dag hun gasten met alle strenge restricties, op een veilige en verantwoorde manier ontvangen. Slechts 40 personen op terrassen in de buitenlucht is onbegrijpelijk. Wetenschappelijk is aangetoond dat de besmettingskans in de buitenlucht nagenoeg nihil is.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…