DE JAREN 60 DAG OP 19 DECEMBER 2020.

Op zaterdag 19 december gaat Radio Rucphen van 8 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds terug naar de roerige jaren 60. De jaren die voor een grote ommekeer in de samenleving zouden zorgen. Jongeren gingen massaal op zoek naar vrijheid in cultuur, onderwijs, seks en muziek. De jaren van Dolle Mina, studentenoproer en veel prachtige muziek.
(1/3)
De jaren 60 worden muzikaal gedomineerd door de groep The Beatles en de Rolling Stones. Daarom hoor je in elk even uur een nummer van Beatles en in elk oneven uur een nummer van Rolling Stones. Natuurlijk zijn er ook vele andere grote hits van andere artiesten en groepen te horen. Van Adamo tot ZZ & De Maskers en van Andy Williams tot de Zombies. Verder ook muziek van artiesten als Elvis Presley, Johnny Tillotson, Connie Francis en Paul Anka. (2/3)
Elk uur hoor je de belangrijkste nieuwsfeiten uit dit decennium. Kijk voor de playlist op www.radiorucphen.nl.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op deze dag te luisteren, dan kun je de jaren 60 dag tot zaterdag 26 december terugluisteren via ‘uitzending gemist’ op de website radiorucphen.nl. Indien gewenst kun je elk uitgezonden uur van de jaren 60 dag ook downloaden.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…