De laatste loodjes voor Buurtschap Schijf voor Bloemencorso

SCHIJF – 2017 was het jaar van buurtschap Schijf. Schijf werd namelijk de grote winnaar tijdens het Bloemencorso in Zundert. Ook dit jaar wordt in Schijf al maanden gebouwd aan een nieuwe praalwagen. Eind vorig jaar is het ontwerp al gepresenteerd en nu zijn veel mensen druk in de weer om de wagen te realiseren.

Ons kent Ons
In de grote tent aan de Schijfsebaan zijn ze met man en macht aan het werk. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Zelfs met het mooie zomerweer afgelopen maanden was het een komen en gaan van vele bouwers. De mensen zijn erg betrokken en er heerst altijd een vrolijke en leuke sfeer in en om de tent.

De laatste dagen voor het corso
Nu de laatste bouwdagen voor het corso zijn aangebroken is Buurtschap Schijf nog steeds op zoek naar mensen die een handje willen helpen met het bouwen van de wagen. Zo worden er voor komende donderdag, 30 augustus, nog tikkers en prikkers gevraagd om de bloemen op de wagen te bevestigen. Vanaf 9:00 uur wordt er begonnen in de tent.

Flesjes bronwater
Ook zijn lege lichtblauwe flessen licht bruisend bronwater van het merk ‘Saskia’ nog welkom. Deze worden verwerkt in het ontwerp. Deze oproep werd al eerder door vele media opgepakt. De flesjes kunnen worden ingeleverd bij de tent aan de Schijfsebaan 17 – 19. Voor koffie, thee en fris wordt gezorgd.


Bijdrage & foto’s: Ineke Janse – Jonker

Het bericht De laatste loodjes voor Buurtschap Schijf voor Bloemencorso verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2017

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Johnny Cash - Ring Of Fire

Laden...

Laden

Laden…