DE SENIOREN EXPRESS DONDERDAG 3 DECEMBER.

Een programma van 9.00 tot 11.00 uur. Voor en door senioren, met agenda, tuintips en informatie seniorenwerk gemeente Rucphen en Regio. Nieuwe regel medewerkers in de studio, er mogen niet meer dan 4 personen tijdens de uitzending in de studio aanwezig zijn, dit om besmettingen te voorkomen.
De winnaar van quiz 47 is: mevrouw Joke Naalden uit Bosschenhoofd met het woord “poeiersjeklat’ dat “chocolademelk betekent. (1/3)
De dialectenquiz. Deze keer wordt het verhaal vertelt door Mientje Wever uit Boxmeer. Herkent u de betekenis van het genoemde dialectwoord? Insturen per e-mail naar info@erfgoedbrabant.nl Per post. Erfgoed Brabant postbus 1325-5200 B.J.’’’s-Hertogenbosch.
U kunt de oplossing ook tijdens de uitzending naar de studio bellen, tel. 0165-342480.
(2/3)
Tijdens de uitzending belt Marie Augustijn naar de studio met informatie Mantelzorg. Verenigingen en Instellingen kunnen hun agenda en informatie opgeven bij J. Mangnus email: j.mangnus8@kpnplanet.nl Per tel. 0165-388041 Ook is er gelegenheid voor het indienen van een felicitatie en muzikale groet, tel. 342480. Uitzending gemist? Ga naar: www.radiorucphen./programma-gemist/

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Lynx Ft Rayburn Anthony - Cruisin'

Laden...

Laden

Laden…