DE SENIORENEXPRESS OP DONDERDAG 23 JUNI

Ons programma van 9.00 tot 11.00 uur is voor en door senioren, met muziek, agenda, tuintips en informatie seniorenwerk gemeente Rucphen en de regio. Ook een nieuwe opgave van de dialectenquiz. De winnaar van de quiz van week 24 is: Dhr. Jan Hellings uit Rosmalen, hij wist de betekenis van “domphôrre” , wat “roerdomp” betekent.

Bij de Dialectenquiz wordt deze keer het verhaal verteld door Adrie Hoppenbrouwers uit Rucphen. Herkent u de betekenis van het genoemde dialectwoord? Het antwoord kan per email opgestuurd worden naar: info@erfgoedbrabant.nl. Per post naar: Erfgoed Brabant, Postbus 1325, 5200 BJ ‘s-Hertogenbosch. U kunt uw oplossing ook tijdens de uitzending doorbellen naar de studio, tel. 0165-342480.

Verder is er een telefonisch interview met Joke Franken van KBO Sint Willebrord. Tevens is er gelegenheid voor het indienen van een felicitatie en/of muzikale groet tijdens de uitzending op tel. 0165-342480. Verenigingen en instellingen kunnen hun agenda en informatie betreffende seniorenwerk opgeven bij J. Mangnus, tel: 06-43622560, per email: seniorenexpress@rucphenrtv.nl.

Uitzending gemist ? Ga naar: www.rucphenrtv.nl/programma-gemist/

Seniorenexpress 2022

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Edwin Van Der Toolen - Aan De Bar

Laden...

Laden

Laden…