DEADLINE AANMELDEN KLEINONDERNEMINGSREGELING.

Ondernemers met een jaaromzet onder de €20.000,- hebben nog een paar dagen de tijd om zich aan te melden voor de kleineondernemersregeling (KOR). Daarmee zijn zij vrijgesteld van btw en het doen van btw-aangifte. Om per 1 januari 2021 deel te nemen aan de regeling, moet de aanmelding uiterlijk 3 december binnen zijn. Ondernemers kunnen zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en per post naar de Belastingdienst te sturen. (1/3)
Deelname is voor tenminste drie jaar. Tenzij de jaaromzet boven de €20.000,- komt. Als KOR-deelnemer bereken je geen btw meer door aan klanten en trek je geen btw af van inkopen en investeringen. Daarnaast ben je niet meer verplicht om facturen te sturen voor de btw en doe je geen btw-aangifte meer. Of de regeling gunstig is, is voor elke ondernemer anders.

(2/3)
De kleineondernemersregeling kan voor veel ondernemers interessant zijn. Wil je weten of de regeling iets voor jou is? Check belastingdienst.nl/kor. En zorg ervoor dat je aanmeldformulier uiterlijk 3 december binnen is bij de Belastingdienst. Nadat jouw aanmelding is verwerkt, krijg je een bevestigingsbrief met daarin de ingangsdatum.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…