DEMISSIONAIR STAATSSECRETARIS VAN ‘T WOUT.

Gisteren is demissionair staatssecretaris Van ‘t Wout op bezoek geweest bij het Werkplein Hart van West-Brabant, digitaal weliswaar. Daar sprak hij met ondernemers over de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd in coronatijd en over de manier waarop zij hiermee omgaan. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant Marko Does: “Iedere ondernemer heeft een eigen verhaal en eigen vraagstukken.
(1/3)
Daarom hebben we er bij het Werkplein voor gekozen ondernemers proactief te benaderen. Om zoveel mogelijk maatwerk te kunnen bieden en om te zien of we naast het financiële vangnet op andere manieren ondersteuning kunnen bieden. De vraagstukken waarmee ondernemers te maken hebben gaan veel verder dan financiën alleen. Het is goed dat we de Staatssecretaris een kijkje konden geven in onze keuken.
(2/3)
Staatssecretaris Van ‘t Wout: “Gisteren is nogmaals bevestigd in wat voor ongekende tijd we leven. Bij veel ondernemers staat het water aan de lippen. Achter elk steunpakket, staat de mens centraal. Net als ieder verwacht ik dat we de steunpakketten straks niet meer nodig hebben. Ik ben erg blij met organisaties en instanties, zoals het Werkplein, waar ondernemers terecht kunnen voor advies en hulp.”
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…