DIGI-TAALHUIS DE NOBELAER HELPT BIJ DIGITALE BELASTINGAANGIFTE.

Sinds 1 maart kan iedereen weer belastingaangifte doen. Na het succes van afgelopen jaar biedt De Nobelaer Bibliotheek mensen die daarbij hulp nodig hebben weer de kans deel te nemen aan het Belastingspreekuur. Op dinsdag 11 en 19 april kan men, na aanmelding, tussen 09:00 – 12:00 uur terecht in de bieb. Enkel particuliere aangiften worden behandeld. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en hulp is gratis.

Het Belastingspreekuur wordt gerund door ondersteuners van wijkvereniging de Grauwe Polder. Zij verzorgen de daadwerkelijke hulp. Na aanmelding ontvangt u een mail of brief met wat u moeten meebrengen. Denk hierbij aan DigiD, jaaropgaves, hypotheek en bankgegevens, gegevens over alimentatie, giften, zorgkosten, eventuele studieschuld, opleiding voor werk etc.

Aanmelden Belastingspreekuur
Er is een beperkt aantal plekken, dus schrijf je op tijd in om zeker te zijn van deelname. Enkel particuliere aangiften worden behandeld.

Aanmelden kan via bibliotheek@denobelaer.nl, 076 504 52 00 of via de aanmeldknop op de agendapagina van de website van De Nobelaer.

 Ga voor meer informatie en tickets naar www.denobelaer.nl/agenda

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…