Ingrediënten: 300 gram rijst, 2 eetlepels olijfolie, 2 gesnipperde uien, 2 gesnipperde rode paprika’s, 450 gram extra fijne tuinerwten (diepvries), 100 ml. kookroom light, 2 eetlepels gedroogde peterselie, 200 gram blokjes jong belegen kaas 50+, peper en zout.
Bereidingswijze: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braad- of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 3 minuten.
(1/2)
Voeg de bevroren tuinerwten en de kookroom toe en laat de tuinerwten al roerend in ca. 3 minuten ontdooien. Doe het deksel op de pan en stoof nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Schep de rijst, de peterselie en de kaas door het groentemengsel. Serveer in 4 diepe borden.
EET SMAKELIJK
(2/2)
Bron: TV Krant feed