DRONKEN MAN RIJDT IN ZWAAR BESCHADIGDE AUTO.

Een getuige meldde woensdagavond omstreeks 23.00 uur dat er een auto erg langzaam reed over de A58 in de richting van Roosendaal. Volgens de melder was de motorkap van de auto af, kwamen er allemaal vonken uit de auto en voerde hij geen verlichting.
Agenten zagen de beschadigde auto rijden ter hoogte van de afslag Zegge. Daar reed hij door een afzetting bij wegwerkzaamheden. De bestuurder kreeg een stopteken, maar voldeed hier niet aan. (1/3)
Omdat de auto zo langzaam reed kon een van de agenten ernaast gaan lopen, het portier opentrekken en het contact uitschakelen. De bestuurder is meteen uit de auto gehaald.
De man, een 33-jarige Pool, moest een blaastest doen op straat. Toen bleek dat hij veel teveel gedronken had. De man blies een ‘F’. Hij is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De man had bijna vier keer te veel gedronken en mocht dus niet meer rijden. (2/3)
De politieagenten wilden het rijbewijs van de man invorderen, maar dat bleek hij niet bij zich te hebben. Hij heeft een rijverbod gekregen van tien uur. De auto was dusdanig beschadigd dat de man er niet meer mee op de openbare weg mag rijden. Het voertuig moet eerst hersteld worden en opnieuw gekeurd door de RDW.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…