DUURZAME LED VERLICHTING VOETBALVELDEN.

Gemeente Rucphen investeert in duurzaamheid. Daarom heeft gemeente Rucphen subsidie verstrekt aan de vijf voetbalverenigingen en hockeyclub Mistral voor aanleg van LED-sportverlichting langs de voetbalvelden. Investeren in klimaat en verenigingen helpen kosten te besparen. Als gemeente willen we bijdragen aan beter klimaat, vertelt wethouder Martien de Bruijn.

(1/3)
Ook willen we verenigingen waar mogelijk helpen om kosten te besparen. Daarom doen we een financiële bijdrage aan de vijf voetbalclubs en hockeyclub Mistral om LED-sportverlichting langs hun sport velden te plaatsen. LED sport verlichting verbruikt ca. 40% minder energie dan traditionele verlichting” licht De Bruijn toe. Dit levert een voordeel op voor het milieu, en zeker ook voor de sportclubs. En het past bij onze Visie op Duurzaamheid. (2/3)
We werken in dit project nauw samen met de voetbalverenigingen en de hockeyclub. De clubs verrichten zelf veel werkzaam heden. We besparen daarmee ook geld, wat we zo op een andere manier in de clubs kunnen investeren. We waarderen deze zelfwerkzaamheid en het initiatief van de sportverenigingen. We doen het echt samen, dat is mooi om te zien en is een voorbeeld voor andere projecten, besluit De Bruijn.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…