Evenementen Sprundel en activiteiten KBO Rucphen afgelast vanwege coronavirus

SPRUNDEL
In verband met het coronavirus gaan in Sprundel op 22 maart zowel de ploeg- en trekwedstrijd, de viering van de West-Brabantse molendag, als de vertoning van film en foto’s van ‘Sprundel 75 jaar bevrijd’ niet door. Dorpshuis De Trapkes en de Sprundelse molen zijn gesloten, voorlopig tot 6 april. Alle activiteiten in het Steunpunt voor Ouderen zijn voorlopig tot 6 april, gestopt, ook het bloedprikken. Bewoners van de aanleunwoningen die gebruik maakten van het eetpunt krijgen nu de warme maaltijden bij hun aanleunwoning bezorgd. De dorpsbus Sprundel – St. Willebrord zal tot 6 april niet rijden.

RUCPHEN
Het bestuur van de KBO afdeling Rucphen heeft al haar geplande activiteiten tot 6 april a.s. voor haar senioren afgelast of uitgesteld. Dit in verband met het op dit moment heersende CORONAVIRUS en de verplichte sluiting van thuishaven zaal “’t Trefpunt” in Rucphen.
Afgelast is de Modeshow van Hoffmans Mode op zaterdag 21 maart a.s., terwijl de algemene ledenvergadering van zaterdag 4 april a.s. mogelijk uitgesteld gaat worden naar een nader te bepalen datum. De geplande Paasviering met Paasbrunch van zaterdag 4 april a.s. zal mogelijk ook op een andere datum met een aangepast thema plaatsvinden. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met voorzitter Elly Konings.tel. 06-83224455 of per e-mail: eja.konings@gmail.com.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…