FANFARE DE EENDRACHT ORGANISEERT WILLEBRORDSE KERMIS

Van vrijdag 5- tot en met dinsdag 9 augustus is de Willebrordse kermis weer te bezoeken op het kermisterrein aan de Vijverstraat.

Na een (lange) periode van twee jaar mogen we met veel enthousiasme aankondigen dat de kermis van St. Willebrord weer plaats zal vinden zoals we dat altijd gewend zijn geweest: met leuke attracties, geen beperkingen en een hoop gezelligheid. Er zijn zelfs een aantal attracties aan de kermis toegevoegd.

Zo kunnen we dit jaar voor het eerst in de Surfing, een attractie van familie Verhoef. Waan je een weg over zee en beweeg mee over de golven van de attractie. Ook kunnen bezoekers dit jaar voor het eerst een gokje wagen in de Winner, van familie De Voer-Scherphof. In deze automaat test je jouw behendigheid en maak je kans op grootse prijzen. Een spel dat je in ieder geval een keer geprobeerd moet hebben!

Naast deze leuke toevoegingen, staan er ook veel attracties op het terrein die voor veel bezoekers vertrouwd zijn, zoals de Tropical Trip, Pusher, Vliegtuigmolen en de Skeeball. De fanatiekelingen onder ons kunnen zich weer uitleven in het Funhouse en dit jaar zal ook de Polyp weer in St. Willebrord aanwezig zijn. En niet te vergeten: we kunnen weer gaan smullen van de heerlijke oliebollen van Maasakkers!

Gehandicaptenmiddag op zaterdag
De Willebrordse kermis is er voor iedereen, en de jaarlijkse gehandicaptenmiddag mag natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdagmiddag om 14:00 uur verzamelen we voor de oliebollenkraam. Vanaf hier zullen we gezamenlijk een rondje over het kermisterrein maken, waarbij attracties op aangepaste snelheid zullen draaien.

Na het rondje over de kermis, is het tijd voor de altijd spannende bingo. Wie zal er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gaan? De middag wordt afgesloten met een frietje en een snack bij Hotel-Café-Zaal De Kwast. De hele middag zullen er vrijwilligers van Fanfare de Eendracht aanwezig zijn om deelnemers te begeleiden in de attracties. Uiteraard is eigen begeleiding ook van harte welkom!

Magische show op maandagavond
Ballonnen, dieren en een berg aan verwondering: Richard Dreijer krijgt het altijd weer voor elkaar. Een unieke show die volgens de organisatie niet mocht ontbreken op de Willebrordse kermis. Wij zijn dan ook enthousiast om aan te mogen kondigen dat Ricardo op maandag 8 augustus van 18:30 uur tot 21:00 uur met zijn magische show zal neerstrijken op het Willebrordse kermisterrein. Kom zeker langs voor een mooie ballonfiguur of ga op de foto met de prachtige papegaai. Het kan allemaal!

Blijf op de hoogte!
De organisatie van de Willebrordse kermis kijkt uit naar een mooi evenement. De vrijwilligers van Fanfare de Eendracht zullen zich inzetten voor een goed verloop van de kermis. Bij de kermisexploitanten ontbreekt het ook niet aan het nodige enthousiasme. Blijf je graag op de hoogte?
Alle informatie over attracties en ontwikkelingen is te vinden op de Facebookpagina van Kermis
St. Willebrord.

Tot ziens op de Willebrordse kermis!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…