FENKELSTRAAT 15-17 KANS OM ZICH TE VESTIGEN.

Het pand Fenkelstraat 15-17 is recent van eigenaar gewisseld. Inmiddels is er een nieuwe bestemming voor het pand gevonden. Op de eerste en tweede verdieping zijn vier appartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn allemaal verkocht aan starters. Op de begane grond worden in het eerste kwartaal van 2021 zes werkunits gerealiseerd die ondernemers kunnen huren.
(1/3)
Thomas Melisse, wethouder economische zaken: “De herontwikkeling van Fenkel straat 15-17 staat niet op zichzelf. In het kader van de Actiekaart Oudenbosch zijn al met vastgoedeigenaren gesprekken gevoerd. Doel van de gesprekken was om met de eigenaren te praten over de door ontwikkeling van bedrijven, het wegwerken van leegstand of het verbeteren van de uitstraling van de panden.

(2/3)
Jan Mollen, wethouder openbare ruimte: Om voor de nieuwe functies in het centrum van Oudenbosch ook voldoende parkeer plekken te hebben, heeft de gemeente het voormalige pand HUBO (Rooseveltstraat 37) aangekocht. Hier worden in het voorjaar van 2021 nieuwe parkeerplekken gerealiseerd. Deze ontwikkeling past in de Actiekaart Oudenbosch. Informatie via Annelies de Witte (a.dewitte@halderberge.nl).
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Highway - Dear One

Laden...

Laden

Laden…