FILMS IN DE BIOSCOPEN VANAF WOENSDAG 29 JUNI

FILMBESPREKING samengesteld door Ria de Schutter. 

De volgende films zijn te zien bij Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

De volgende films zijn te zien in Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

ROMANTISCHE KOMEDIE met als titel; MAROKKAANSE BRUILOFT.
Yasmine droomt ervan een succesvol advocate te worden. Daar werkt ze keihard voor, maar haar omgeving maakt zich alleen zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan een wetboek. Haar vriendinnen sporen Yasmine aan om toch open te staan voor de liefde, en dan komen er plots niet één maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. In haar omgeving wordt het ene na het andere trouwfeest gevierd, maar bij Yasmine groeien de twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze nu zeker welke keus ze moet maken?

DRAMA met als titel: DÉLICIEUX
Aan de vooravond van de Franse Revolutie wordt een kok ontslagen door zijn meester. Hij vindt met de hulp van een jonge vrouw de moed om zich van zijn dienaars bestaan te bevrijden, en zijn kookkunsten rechtstreeks aan het publiek aan te bieden door het eerste restaurant te openen.

KOMEDIE met als titel: BON BINI HOLLAND 3

Voor meer trailers en info kijk je op; www.c-cinema.nl

In de Utopiazaal van het Markland College, Pagnevaartweg 7 te Oudenbosch is op donderdag 30 juni om 20.15 uur de film; THE REASON I JUMP te zien.

De intieme portretten van vijf niet-sprekende autistische jonge mensen die hun werkelijkheid op uiteenlopende manieren ervaren, daarbij geholpen door hun familie en hun vrienden, kunnen ons enigszins invoelbaar maken, hoe het is om een non-verbale vorm van autisme te hebben.
Aan de hand van treffende beelden en beklijvende verhalen zal het beeld weggenomen worden dat mensen met autisme emotieloos en fantasieloos zouden zijn. Die vooroordelen worden voor eens en altijd naar het land der fabelen verwezen.

Voor meer info en trailers kijk je op www.filmtheaterfanfare.nl

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…