FITROUTE AANGELEGD IN OUD GASTEL.

Oud Gastel is een Fitroute rijker. De afgelopen weken is gewerkt aan een Fitroute tussen Blankershof en Futura. De route moet ervoor zorgen dat zowel jeugd als ouderen worden uitgedaagd om te bewegen in de buitenlucht. De aanleg van de Fitroute was een motie van de gemeenteraad om de ruimte tussen Blankershof en Futura in te richten binnen de bestemming ‘rust en spel’ voor zowel kinderen als ouderen.
(1/3)
Geniet van de buitenlucht en kom in beweging. De gemeente Halderberge en Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof hebben de Fitroute samen gerealiseerd. Bewegingsagogen van Groenhuysen hebben de route ontwikkeld. De route is in drie verschillende afstanden te lopen. Wethouder Hans Wierikx: de route zorgt ervoor dat zowel jongeren als ouderen kunnen genieten van de buitenlucht en uitgedaagd worden om in beweging te komen.
(2/3)
Dit is belangrijk, want bewegen is goed voor lichaam en geest. Als gemeente zijn wij dan ook heel blij dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren.” De Fitroute kan worden gevolgd met een QR-code die is aangebracht aan het begin van de route (vooringang van Blankershof). Wanneer de corona-maatregelen zijn versoepeld, zijn boekjes, waarin de route wordt uitgelegd, ook verkrijgbaar bij Blankershof, ’t Veerhuis en Surplus.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…