GEEN CARNAVALSOPTOCHTEN EN ANDERE ACTIVITEITEN.

Burgemeester Bernd Roks: Carnaval is in onze gemeente erg belangrijk. We weten niet hoe de situatie rondom Corona zich de komende maanden gaat ontwikkelen. De routekaart met Coronamaatregelen van de Rijksoverheid geeft voor ons als gemeente en voor de arnavalsstichtingen een aanleiding om aan de hand van de verschillende scenario’s te bekijken wat er mogelijk is.

(1/3)
Wat we wel weten, is dat zelfs in het meest milde scenario een carnavalsoptocht niet mogelijk is, net als andere grote activiteiten waarbij veel mensen bij elkaar komen. Ik ben blij dat we samen met de carnavalsstichtingen nu aan het bekijken zijn wat in elk scenario mogelijk is met carnaval 2021 en ik ben trots op deze samenwerking.

(2/3)
Wethouder Thomas Melisse: “Het is goed om te merken dat elke carnavalsstichting al een goed beeld heeft wat hun plannen zijn voor carnaval 2021. Zij werken deze plannen verder uit. Eind november hebben wij een vervolgoverleg waarin we de plannen per dorp gaan samenvoegen tot één Halderbergs plan. We denken vooraf al mee met de stichtingen, in plaats van alleen het beoordelen van een vergunning.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…