GEEN HULDIGING VOOR SPORTKAMPIOENEN 2020.

Ieder jaar in maart worden alle Rucphense sporters gehuldigd die het jaar ervoor een Nederlands, Europees of zelfs een wereldtitel in de wacht hebben gesleept. De kampioenen van 2020 zullen een jaar langer moeten wachten. Sportkampioenen kunnen wel worden aangemeld via marleen@dynamico.nu. Vanwege Covid-19 ook volgend jaar geen huldiging Sportkampioenen.

(1/3)
Het zal niemand verbazen dat we in maart komend jaar geen feestelijke huldiging kunnen organiseren. Wethouder Martien de Bruijn vervolgt: In het jaar 2020 zijn heel veel sportwedstrijden afgelast, ook internationaal. Bovendien is het nog steeds niet verstandig en gepast om alvast na te denken over een fysieke bijeenkomst in maart aanstaande.

(2/3)
Sinds 2017 wordt de jaarlijkse huldiging sportkampioenen georganiseerd door Gemeente Rucphen in samenwerking met Dynamico. Gehuldigd worden inwoners van Gemeente Rucphen die een eerste, tweede of derde plaats hebben behaald op een Nationaal-, Europees- of Wereldkampioenschap. In een enkel geval kunnen ook lokale prestaties zo uniek zijn dat ook deze extra aandacht verdienen.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…