Geen Koffiepauze Met Ria op woensdag 26 februari, wel boek- en bioscoopbesprekingen op de website

Vanwege een griepje komt de uitzending van Koffiepauze Met Ria op woensdag 25 februari 2020 te vervallen. Eerstvolgende uitzending op woensdag 4 maart.

Ria heeft wel de boek- en bioscoopbesprekingen voor je op een rijtje gezet. Deze kun je hieronder nalezen.

BOEKBESPREKING

PSYCHOLOGISCHE THRILLER
De schrijver is Sebastian Fitzek en de titel is; DE PATIENT en heeft 349 pagina’s.
Hij heeft 2 kindermoorden bekend, maar nu zwijgt Guido T. De politie is er zeker van: hij is ook de ontvoerder van de zes jarige Max, die spoorloos is verdwenen. Maar ze hebben alleen indirect bewijs, en zonder de verklaring van Guido, loopt het onderzoek vast. Drie maanden na Max’ verdwijning plaatst het onderzoeksteam de vader van Max undercover als patiënt in het psychiatrisch gevangenisziekenhuis waar Guido T. zit. Daar zoekt hij toenadering tot de kindermoordenaar en probeert hem een bekentenis af te dwingen. Tenminste… als hij zelf niet zijn verstand verliest…

ROMANTISCH
De schrijfster is Dani van Doorn en de titel is; LIEFDE IN DE LENS.
De 53-jarige weduwe Helen belandt voor een fotoshoot in Parijs, samen met een groepje jonge vrouwen en 2 fotografen. Fotograaf Tom is van haar leeftijd, maar een versierder eerste klas die vooral aandacht heeft voor de jongere vrouwen. Wanneer hij Helen opmerkt, is ze niet direct overtuigd van zijn oprechtheid, maar zijn aandacht doet wel wat met haar. Ook het verlangen naar contact met zijn dochter raakt Helen. Een verhaal over jezelf zijn, ware liefde en verzoening.

BIOSCOOPBESPREKING

De volgende films zijn te zien in de bioscopen; Cine-service Etten Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

DRAMA met als titel; THE TWO POPES met in de hoofdrollen; Sir Anthony Hopkins als Paus Benedictus en Jonathan Price als Kardinaal Bergoglio.
Gefrusteerd door de koers die de katholieke kerk vaart, vraagt Kardinaal Bergoglio aan paus Benedictus om in 2012 met pensioen te mogen gaan. In plaats het ontslag te aanvaarden vraagt Benedictus hem om een geheim te onthullen dat de fundamenten van de katholieke kerk op hun grondvesten doet schudden. Achter de Vaticaanse muren begint een tweestrijd tussen traditie en vooruitgang, schuld en vergeving. Onderwijl proberen de twee mannen hun eigen verleden het hoofd te bieden.

ACTIE met als titel; THE COURIER met in de hoofdrollen; Olga Kurylenko als The Courier en Gary Oldman als Ezekiel Mannings.
Een vrouwelijke koerier ontdekt een bom in het pakje dat ze bij zich heeft. Het pakje is bestemd voor een getuige van de moord op een gangsterbaas. De koerier probeert de getuige te redden en krijgt corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars achter zich aan.

HORROR/THRILLER met als titel; THE INVISIBLE MAN met in de hoofdrol Elisabeth Moss als Cecilia Kass.
Als de gewelddadige ex van Cecilia zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt ze dat hij zijn dood in scène heeft gezet.
Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop realiseert Cecilia zich dat de levens van haar familie en vrienden in gevaar zijn. Langzaam begint ze door te draaien, terwijl ze wanhopig probeert te bewijzen dat ze achterna wordt gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

DRAMA met als titel; MARRIAGE STORY met in de hoofdrollen; Scarlett Johansson als Nicole en Adam Driver als Charlie.
Regisseur Charlie en actrice Nicole zijn voor veel van hun collega’s het ideale stel: ze zijn getrouwd, hebben een leuke zoon, en dankzij hun samenwerking kan hun theatergezelschap voor het eerst spelen op Broadway. Hun relatie loopt stuk als Nicole besluit New York te verlaten voor Los Angeles, om mee te spelen in een pilot voor een televisieserie, en om dichter bij haar familie te zijn. Charlie en Nicole spreken af dat ze hun relatie amicaal willen beëindigen, maar wanneer ze er niet uitkomen en advocaten de touwtjes in handen nemen, escaleert de situatie snel.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
16:58 Commercial with ElektraVer 2023 (00:25)
16:59 Radio Rucphen with Tijdsein Radio Rucphen 2023 (00:05)
17:02 Commercial with Martens Tweewielers (00:29)

Now on air:

with

Next on air:
17:04 Commercial with Maagdenberg 2024 (00:36)
17:05 J-Jingle with Uuropener goedemiddag altijd nieuws altijd muziek (00:12)
17:05 Doe Maar with 1 Nacht Alleen (03:50)

Laden...

Laden

Laden…