GEMEENTE DOET ONDERZOEK DORPSHUISFUNCTIE.

De gemeente Halderberge gaat een onderzoek doen naar de behoefte van verenigingen en inwoners om elkaar te kunnen ontmoeten in Bosschenhoofd. Zij worden uitgenodigd om een vragen lijst in te vullen, zij kunnen ook hun wensen en suggesties plaatsen voor een dorpshuisfunctie. Thomas Melisse overhandigde de eerste vragenlijst aan Stichting Groet & Ontmoet Bosschenhoofd

(1/3)
Deze stichting heeft als doelstelling het verbeteren van de leefbaarheid in Bosschenhoofd, het samenbrengen van de inwoners, het bevorderen van de saamhorigheid en het bestrijden van eenzaamheid. Sinds de sloop van dorpshuis De Schakel in 2012 is er in Bosschenhoofd geen volwaardig dorpshuis meer. Activiteiten worden verspreid georganiseerd.

(2/3)
Inwoners en verenigingen in Bosschenhoofd kunnen tot en met 21 september aanstaande de vragenlijst invullen op de website www.ontmoeteninbosschenhoofd.nl. De resultaten worden toegelicht in een bijeenkomst op woensdag 30 september in restaurant De Haard, Pagnevaartdreef 5 in Bosschenhoofd.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…