GEMEENTE RUCPHEN ZET ZICH IN TEGEN KANKER.

In Rucphen wordt de KWF Samenloop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daaromheen vinden er allerlei activiteiten plaats. Ieder jaar krijgen bijna 120.000 mensen de diagnose kanker. (1/3)
Voor al die mensen in de regio Rucphen die door kanker getroffen worden, organiseren we de Samenloop, vertelt Claire Stam van KWF. Het samenzijn tijdens zo’n weekend biedt heel veel mensen hoop en troost. Een moment van verbondenheid met hun naasten. En, niet te vergeten, we zamelen geld in voor KWF. Dat is extra belangrijk, want door de coronacrisis zijn er miljoenen euro’s minder beschikbaar voor kankeronderzoek.
(2/3)
KWF is hard op zoek naar mensen die willen helpen bij de organisatie. Stam: “We willen er graag een groot succes van maken en Rucphen op deze mooie manier echt op de kaart zetten. Vrijwilligers kunnen helpen met allerhande zaken: Het kost je wekelijks een paar uurtjes. Maar het geeft ook veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Art Sullivan & Kiki - Et Si Tu Pars

Laden...

Laden

Laden…