Gratis informatieavond pubers: verleidingen en opvoeden

Informatieavond op 18 september, van 19.30 tot 21.15 uur in Café de Coop te Sprundel
Pubers komen steeds meer verleidingen tegen. Dat maakt opvoeden niet altijd even gemakkelijk. De gemeente organiseert daarom samen met verschillende verenigingen en organisaties een informatieavond over de vragen waar opvoeders met kinderen tussen de 13 en 18 jaar voor staan. Deelname aan de avond is gratis.

Wat doe je wanneer je puber van alles uit wil proberen?
Zoals alcohol drinken, een joint roken of lachgas gebruiken. Waar stel je grenzen? En wat als er bij vrienden andere regels gelden dan thuis? Tijdens de informatie avond ‘Pubers, verleidingen en opvoeden’ komen deze en andere onderwerpen aan bod.

Helder Theater speelt thuissituaties na in Café de Coop
De informatieavond start woensdag 18 september om 19:30 uur in Café de Coop, St Jansstraat 31 in Sprundel. Het programma bestaat uit korte presentaties. Acteurs van Helder Theater spelen, in een interactief spel, situaties van thuis na. Er wordt aandacht besteed aan alcohol en feestjes thuis, maar ook aan softdrugs en het gebruik van ballonnetjes lachgas. Er is voldoende ruimte voor vragen van ouders. De bijeenkomst eindigt om 21:15 uur.

Deelnemende verenigingen/organisaties: Gemeente Rucphen, Politie, bureau Halt, Novadic Kentron, Helder Theater, voetbalvereniging SV Sprundel en Scouting Sprundel organiseren samen deze bijeenkomst.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…