Grote vechtpartij in Rucphen

RUCPHEN – Zaterdagmorgen 1 december vroeg raakten zeker vier mensen gewond bij een vechtpartij aan de Raadhuisstraat in Rucphen. Het incident gebeurde rond 01.30 uur. Enkele mannen zochten de confrontatie op met vermoedelijk willekeurige mannen bij het café. Hierbij werd flink geschopt en geslagen. Omstanders wisten te voorkomen dat de gevechten binnen werden voortgezet. Toen de daders er in een auto vandoor gingen, werd een van de slachtoffers ook nog door de auto aangereden.

Hulpverlening
De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse. Naast diverse politie-eenheden, kwamen vanwege de ernst van de vechtpartij en de toestand van de slachtoffers ook drie ambulances en een traumahelikopter naar de Raadhuisstraat. Naast vier slachtoffers van de vechtpartij, was er ook sprake van een medisch incident, bij een van de aanwezigen. Er werden vijf mensen naar diverse ziekenhuizen in de regio gebracht. Het zou gaan om vier inwoners (leeftijden 25, 27, 29 en onbekend) uit Rucphen en een man (21) uit Zundert.

De politie is een onderzoek gestart naar de ernstige vechtpartij. Er zijn al diverse getuigen verhoord. Verder werd in de Laurierberg in Roosendaal de auto in beslag genomen, welke vermoedelijk na de vechtpartij wegreed. Het voertuig was beschadigd en is door een bergingsbedrijf weg getakeld. Rond 11.00 uur is een man (21) uit Roosendaal aangehouden. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Weet u meer over de vechtpartij of de daders?
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2018282620.

Het bericht Grote vechtpartij in Rucphen verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2017

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…