HANDHAVING PERMANENTE BEWONING RECREATIEPARKEN.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 3 november 2020 een nieuwe beleidsregel voor de bestuurlijke handhaving van permanente bewoning op recreatieparken vastgesteld. Permanente bewoning op recreatieparken is niet toegestaan Op basis van het bestemmingsplan is permanente bewoning op locaties met een recreatieve bestemming niet toegestaan. De gemeente Rucphen wil een kwalitatief goed aanbod voor toeristen.
(1/3)
Permanente bewoning op recreatieparken brengt negatieve effecten met zich mee. De gemeente Rucphen treedt daarom strenger op tegen niet-recreatief gebruik van recreatieverblijven. Op deze manier verhogen we de kwaliteit van de recreatieparken en de directe omgeving. De uitgangspunten bij de handhaving van permanente bewoning hebben we vastgelegd in de beleidsregel.

(2/3)
De beleidsregel treedt een dag na bekendmaking in werking. Dat betekent dat de beleidsregel op 10 december 2020 in werking zal treden. De beleidsregel kunt u inzien op het gemeentehuis. Vanwege de coronamaatregelen dient u hiervoor een afspraak te maken via 0165-349500. De stukken zijn ook digitaal op te vragen via handhaving@rucphen.nl.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…