HEB JIJ EEN WONING IN DE DONKEN, ZEGGE OF SCHIJF.

Steeds meer mensen gaan aan de slag met energiezuinig wonen. Bijvoorbeeld door te isoleren of met zonnepanelen. In een energiezuinig huis woon je prettiger én is je energierekening lager. Daarnaast is energiebesparing beter voor het milieu. Wat de beste oplossing is voor jouw woning? We helpen je graag deze vraag te beantwoorden.

(1/3)
Daarom organiseren wij, samen met het Regionaal Energieloket, de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen’ in De Donken in St. Willebrord en in Zegge en Schijf.
De gemeente betaalt de kosten van de energieadviezen.
Begin november ontvingen de inwoners van De Donken, Zegge en Schijf een brief over deze buurtactie met de vraag hun woning aan te melden als voorbeeldwoning.
(2/3)
Wij hebben tot nu toe nog onvoldoende aanmeldingen ontvangen om een keuze te kunnen maken en zoeken dus nog voorbeeldwoningen. Bent jij benieuwd hoe je meer energie kunt besparen? Geef je dan op vóór. Je kunt je aanmelden via www.regionaalenergieloket.nl
Wordt je woning gekozen? Dan ontvang je een mail en kun je zelf een afspraak plannen in de agenda van de installateur. De woningopname duurt 1 tot 1,5 uur. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…