HELFT VAN DE OUDERS LAAT ZICH DOOR KIND OVERHALEN.

Uit recent onderzoek* is gebleken dat ouders vaak een ongezond product kopen in de supermarkt omdat hun kind het wil. 50% zwicht voor de onderhandeling en neemt uiteindelijk onnodig een ongezond product mee, of doet de belofte dit een volgende keer te kopen. Meer dan de helft van de ouders vindt de ongezonde verleiding in de supermarkt dan ook een probleem.

(1/3)
Dat bijna alle kinderen hun ouders vragen om iets te kopen tijdens een supermarkt bezoek (88%), verklaart de uitdaging die ouders ervaren. De uitdaging zit hem vooral in het gezeur (63%) om een product dat de ouder niet wil kopen, waarvan 41% van de kinderen een chagrijnige bui tot gevolg krijgt als er nee wordt gezegd. Het liefst willen ze koekjes, snoep (91%) of een toetje.

(2/3)
Een op de drie speelt op een slimme manier in op de emotie van vader of moeder door aan te geven dat een vriendje of vriendinnetje het wel krijgt. Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind. Maar is de enige oplossing de weg van de minste weerstand, waardoor je als ouder meegetrokken wordt in de wereld van de ongezonde verleiding.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…