HET WAS EEN DRUKKE WEEK VOOR POLITIETEAM MARKDAL.

Het is nog (lang) geen oud en nieuw, maar voor sommige inwoners van ons teamgebied lijkt dat de afgelopen tijd wel al zo. We zien de meldingen van vuurwerkoverlast vermeerderen. De afgelopen week zijn wij 18x door de meldkamer naar een melding van vuurwerkoverlast gestuurd. Dit aantal ligt in realiteit vermoedelijk hoger, maar veel mensen melden de overlast niet én wij zijn door andere werkzaamheden niet altijd in de mogelijkheid om ter plaatse te gaan. (1/3)
Steek geen vuurwerk af! Naast dat het veel geld kost en andere mensen last van het vuurwerk hebben, is het levensgevaarlijk en mag het (nu) niet!
Onze burgers hebben niet alleen last van vuurwerk, ze melden ook allerlei andere soorten van (geluids)overlast. We ontvingen deze week 14 meldingen van geluidsoverlast. Het liep uiteen van blaffende honden, dronken bewoners tot harde muziek en we hebben meerdere feestjes moeten beëindigen. (2/3)
Het is voor ons onbegrijpelijk! We merken dat veel bewoners van studentenhuizen de regels niet goed (willen) begrijpen. Jullie vallen niet onder het begrip huishouden!

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…