HORECA BIEDT VEILIGE OMGEVING MET TOEZICHT.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft afgelopen weekend met afgrijzen gekeken naar de beelden van lange wachtrijen voor supermarkten in diverse steden. Zodra cafés en restaurants om 22.00 uur hun deuren moesten sluiten, haastten klanten zich naar supermarkten en nachtwinkels om daar drank in te kopen om die thuis of in het park te nuttigen.

(1/3)
KHN waarschuwde al eerder dat door de vervroegde sluitingstijd het samenkomen van mensen zich verplaatst naar publieke ruimte, illegale feesten -met alle hand havingsproblemen van dien- en naar de privésfeer. Horecaondernemers en hun medewerkers volgen strenge protocollen en doen er dagelijks alles aan om hun gasten een veilige en gastvrije ervaring te bieden.

(2/3)
KHN doet nogmaals een oproep aan het kabinet: neem onze sector serieus, ga aan de slag met de protocollen en kijk naar wat er wél kan, in plaats van vast te houden aan de verregaande restricties. Want die beperkingen verplaatsen het probleem naar plaatsen zonder toezicht. En blijkbaar gelden die restricties dus niet voor locaties voor ‘onder andere’ culturele instellingen.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…